Suomen kontrabassoklubi ry.
Ilmoittaudu kontrabassoviikonloppuun Kontrabasso-orkesterin nuotit

Kontrabassoviikonloppu Kallio-Kuninkalassa 3.–4.3.2018

Viikonloppu on tarkoitettu kaikenikäisille basisteille aloittajista ammattilaisiin. Tapahtuma alkaa lauantaiaamuna 3.3. ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä kahveihin.

Viikonlopun aikataulu

Ohjelmassa on yhteistä tekemistä sekä eri-ikäisille tarkoitettuja pajoja.

Viikonloppuna luvassa ainakin:

  • Esko Laineen mestarikurssi
  • Suuri kontrabasso-orkesteri vetäjänään Panu Pärssinen
  • Elisa Seppäsen ja Riitta Tikkasen impro- ja rytmiikkapaja nuorille basisteille
  • Juho Martikaisen demo kontrabasson äänenkäsittelyn ja vahvistamisen mahdollisuuksista
  • Aleksander-tekniikkaa
  • Bassonhuoltoa
  • Bassomatinea
Ja tietysti mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä!

Basso-orkesterissa on eritasoisia stemmoja. Sovitukset tekee Panu Pärssinen. Nuotit tulevat jakoon etukäteen. Elisa Seppäsen ja Riitta Tikkasen pajat on suunnattu ennen kaikkea musiikkiopistoikäisille soittajille.

Kontrabassoviikonloppuun on kaikille vapaa pääsy. Toivomme toki, että kuulut tai liityt kontrabassoklubiin. Jäsenmaksuilla pystymme tulevaisuudessakin järjestämään tapahtumia. Jäseneksi voit liittyä yhdistyksen nettisivujen kautta.

Kallio-Kuninkala on Sibelius-Akatemian leirikeskus Järvenpäässä ja siellä voi yöpyä. Majoitus ja ruokailut hoidetaan omakustanteisesti, valitse ilmoittautumisen yhteydessä haluamasi. Viikonloppuna leirikeskuksessa yöpyy osa klubin hallituksesta ja opettajia, mutta varsinaista yövalvontaa emme järjestä. Eli jos olet alle 18-vuotias, tarvitaan osallistumiseen huoltajan suostumus. Osallistua voit myös huoltajan kanssa.

Ilmoittaudu tapahtumaan 31.1.2018 mennessä!

Kontrabasso-orkesterin nuotit

Ilmoittaudu kontrabassoviikonloppuun

Esko Laineen mestarikurssi

Berliinin filharmonikkojen suomalaisbasisti Esko Laine pitää mestarikurssin pitkällä oleville basisteille. Mestarikurssin opetus on avointa, eli kaikki voivat seurata kurssia. Jos haluat soittaa kurssilla, kerro siitä ilmoittautumislomakkeessa ja perustele, miksi. Oletamme, että olet soitossa jo pitkällä. Kurssilla on käytettävissä pianisti Elina Saksala.

Mestarikurssi alkaa la 3.3. klo 10 ja loppuu sunnuntaina 4.3. iltapäiväkonserttiin. Muista ilmoittautua kurssille tammikuun loppuun mennessä samalla lomakkeella kuin muutenkin tapahtumaan.

Mestarikurssia tukee Alfred Kordelinin säätiö.

Ilmoittaudu kontrabassoviikonloppuun

Bassojen trimmaus ja huolto / Marko Mikkola

Bassoviikonloppuna Kunkkulassa on paikalla bassojen korjaukseen perehtynyt basisti Marko Mikkola. Hän tekee erilaisia korjauksia ja trimmauksia bassoihin paikan päällä. Tehdyn työn korvaus sovitaan suoraan Markon kanssa. Jos haluat bassoosi tehtävän isompia toimenpiteitä viikonlopun aikana tai haluat muuten kysyä lisätietoja korjauksiin liittyen, lähetä Markolle sähköpostia osoitteeseen: marko.mikkola@welho.com

Ilmoittaudu kontrabassoviikonloppuun

Lämpimästi tervetuloa!

Kysymyksiin vastaamme osoitteesta kontra.c@gmail.com

Kurssipaikka: Sibelius-Akatemian musiikkikeskus Kallio-Kuninkala
Ristinummentie 6, 04400 Järvenpää