1. Lainausoikeus

Suomen kontrabassoklubi ry:n ylläpitämän nuottikirjaston teoksia voidaan lainata yhdistyksen jäsenille, orkestereille, musiikkioppilaitoksille ja muille yhteisöille.

2. Käyttökorvaus

Lainauksista peritään Suomen kontrabassoklubi ry:n hallituksen vuosittain hyväksymä käyttökorvaus materiaalin laajuudesta riippuen. Yhdistyksen jäsenille nuottimateriaalin lainaus on ilmaista. Lisäksi peritään jokaiselta lainaajalta toimituskulut.

3. Lainausaika

Lainausaika sovitaan kirjastonhoitajan kanssa. Nuottimateriaali on palautettava viimeistään kaksi viikkoa esityksen jälkeen. Yliajalta peritään 10% lisämaksu viikolta. Yhdistyksen jäseniltä lisämaksu on 10 € viikolta.

4. Materiaaleihin tehtävät merkinnät ja korjaukset

Nuottimateriaaleihin saa tehdä merkintöjä vain kevyesti lyijykynällä ja niitä saa korjata vain arkistokelpoisella teipillä (esimerkiksi Filmoplast).

5. Materiaalien hävittäminen, turmeleminen ja korvaukset

Mikäli lainattuja materiaaleja hävitetään, turmellaan tai niihin tehdään merkintöjä muulla kuin lyijykynällä, on Suomen kontrabassoklubi ry:llä oikeus veloittaa lainaajalta ko. materiaalin hinta päivän hinnan mukaisesti kuluineen.

6. Materiaalin luovuttaminen toiselle ja kopiointi

Materiaalin luovuttaminen toiselle ilman kirjastonhoitajalta saatua lupaa sekä kopioiminen on kielletty.

Kirjastonhoitaja: 
kirjasto@kontrabassoklubi.fi