Nuorten Kansalliseen Kontrabassokilpailuun ennnätysmäärä osallistujia!

Nuorten Kansallisen Kontrabassokilpailun yksilösarjoihin ilmoittautui määräaikaan mennessä 48 nuorta basistia eri puolilta Suomea. Kyseessä on Kontrabassokilpailun ennätys! Ensimmäistä kertaa mukana olevaan yhtyesarjaan ilmoittaui 12 bassoyhtyettä, mikä ylittää odotukset.

Kilpailu käydään nyt kolmatta kertaa, tällä kertaa Lahden musiikkiopistolla la – su 4. – 5.4.2020. Kilpailu alkaa molempina päivinä kello 11.00.

Yksilökilpailu käydään neljässä sarjassa ikäluokittain ja sarjat soitetaan ikäjärjestyksessä nuorimmista vanhimpiin. Lauantaina lavalle astuu yhteensä 40 nuorta basistia. Sunnuntaina kilpailevat lukioikäiset soittajat ja tapahtuma huipentuu bassoyhtyesarjaan. Kilpailun nuorimmat osanottajat ovat 8-vuotiaita ja vanhin on 19-vuotias.

Kilpailun tuomaristossa on arvostettuja pedagogeja ja orkesterimuusikoita. Kilpailun pianistina toimii Elina Saksala. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa kuuntelemaan ja kannustamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.