Nuorten Kansallinen Kontrabassokilpailu 2020 siirtyy, tilalle videokatselmus

Koronavirustilanteen takia olemme päättäneet siirtää Nuorten Kansallisen Kontrabassokilpailun ajankohtaa. Tapahtuma pyritään järjestämään vielä vuoden 2020 aikana Lahdessa, todennäköisesti syksyllä. Ilmoitamme ajankohdasta, kun se on mahdollista. 

Haluamme kuitenkin tarjota kilpailuun ilmoittautuneille mahdollisuuden saada palautetta harjoittelun tuottamasta tuloksesta. Kuvaa kilpailuun valmistamasi ohjelmisto, lataa video YouTubeen ja lähetä meille linkki sähköpostilla.

Kyseessä on katselmus eli videoiden perusteella emme jaa palkintoja. Keräämme meille lähetetyistä linkeistä soittolistan, jotta osallistujat pääsevät katsomaan ja kuulemaan toistensa soittoa! Soittolistat julkaistaan lauantaina 4.4.2020 YouTubessa Kontra-C -kanavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.