Suomen Kontrabassoklubi ry:n vuosikokous 2020

Lämpimästi tervetuloa Suomen Kontrabassoklubi ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen 27.5.2020 klo 10.00.
Kokouksessa puhutaan menneestä ja tulevasta vuodesta, ja valitaan seuraavan kauden hallitus.

Kokous järjestetään koronavirustilanteen vuoksi poikkeuksellisesti etänä. Alustana käytetään Zoom-videopuheluohjelmaa. Linkki kokoukseen lähetetään kokousta edeltävänä päivänä tai kokouspäivänä ennen kokouksen alkamista sekä sähköpostitse, että klubin Facebook-ryhmään. Osallistujien pitää ladata Zoom-ohjelma tietokoneelle tai mobiililaitteelle, ohjeet alla. Mikäli Zoom aiheuttaa ongelmia, tai koet muita ongelmia kokoukseen pääsemisessä, ota yhteyttä mahdollisimman pian osoitteeseen sihteeri(@)kontrabassoklubi(.)fi, niin löydämme tavan jolla pääset osallistumaan!

Nyt jos joskus on helppoa tulla tutustumaan Kontrabassoklubin toimintaan! Tarvitsemme vuosikokoukseen aina jäseniä, jotka eivät ole hallituksessa. Jos sinua on koskaan kiinnostanut se, mitä klubin esiripun takana tapahtuu, tai haluaisit vaikkapa ehdottaa parannuksia (tai jotakin ihan uutta) klubin toimintaan, Kontra-C -lehteen tai muuhun, nyt on paras aika tulla moikkaamaan hallitusta ja vaihtamaan bassokuulumisia!

Toivottavasti näemme vuosikokouksessa!

Terveisin, hallituksen toimesta,

Joel Madetoja
sihteeri, taloudenhoitaja
Suomen Kontrabassoklubi ry.

Ohje Zoom-kokoukseen:

Lataa Zoom-ohjelma tietokoneellesi osoitteesta zoom(.)us(/)download (poista sulut), tai mobiililaitteellesi sen sovelluskaupasta. Ohjelma on ilmainen. Anna Zoomille lupa yhdistää kokoukseen, ja pääset liittymään.

Alla linkki Zoom-palvelulla järjestettävään vuosikokoukseen.

https://zoom.us/j/93405303068

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.