Yleisön ilmoittautuminen NKK2021-tapahtumaan

Koronaturvallisuuden vuoksi Lahden musiikkiopisto velvoittaa paikalle tulevan yleisön ilmoittautumaan. Mukana tulevien kannustusjoukkojen määrä ei rajoiteta, mutta heidän on ilmoittauduttava. Käytä tilaisuus kuunnella toisten basistien soittoa,  eli ilmoittaudu rohkeasti kuuntelemaan myös muita kuin omaa sarjaasi.

Ilmoittaudu yleisöön tästä linkistä.

Kilpailun aikataulun löydät täältä.

Salin kapasiteetista on käytössä tapahtumassa 50% eli saliin mahtuu korkeintaan 112 henkeä kerrallaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kannattaa siis ilmoittautua heti!

Salissa istuttaessa on huolehdittava turvaväleistä ja opisto suosittaa, että vierekkäin istuvat vain saman perheen jäsenet. Todennäköisesti palkintojenjakotilaisuuksissa on eniten yleisöä, mutta niihinkin mahtuu mukaan ainakin kaksi perheenjäsentä basistin lisäksi.

Tervetuloa seuraamaan kilpailua 13-14.11.2021 Lahden Musiikkiopistolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.