Kontrabassoklubin vuosikokous 26.3.2022

Suomen kontrabassoklubi ry. sääntömääräinen vuosikokous lähestyy!

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen lauantaina 26.3.2022 klo 18.00. Kokouskutsu on julkaistu edellisessä Kontra-C -numerossa. Kokouksessa puhutaan menneestä ja tulevasta vuodesta, sekä valitaan seuraavan kauden hallitus.Kokous järjestetään etänä. Alustana käytetään toimivaksi todettua Zoom-videopuheluohjelmaa. Linkki kokoukseen löytyy tämän julkaisun kommenteista.Nyt jos joskus on helppoa tulla tutustumaan Kontrabassoklubin toimintaan! Tarvitsemme vuosikokoukseen aina jäseniä, jotka eivät ole hallituksessa. Jos sinua on koskaan kiinnostanut se, mitä klubin esiripun takana tapahtuu, tai haluaisit vaikkapa ehdottaa parannuksia (tai jotakin ihan uutta) klubin toimintaan, Kontra-C -lehteen tai muuhun, nyt on paras aika tulla moikkaamaan hallitusta ja vaihtamaan bassokuulumisia!

Zoom-linkki + ohje:

https://helsinki.zoom.us/j/65109765026…

Meeting ID: 651 0976 5026Passcode: 84550Lataa Zoom-ohjelma tietokoneellesi osoitteesta zoom(.)us(/)download (poista sulut), tai mobiililaitteellesi sen sovelluskaupasta. Ohjelma on ilmainen.Kun liityt kokoukseen, klikkaa sähköpostiin tai Facebook-ryhmään tullutta linkkiä. Anna Zoomille lupa yhdistää kokoukseen, ja pääset liittymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.