Vuosikokous 2023

Suomen kontrabassoklubi ry. sääntömääräinen vuosikokous lähestyy!

Lämpimästi tervetuloa Suomen Kontrabassoklubi ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen sunnuntaina 26.3.2022 klo 14.00 Helsingin Musiikkitalon kahviossa (Mannerheimintie 13 A). Kokoukseen voi osallistua myös myös Zoom-videopuheluohjelman kautta. Linkki etäosallistumiseen ilmoitetaan jäsenille sähköpostilla.Kokouksessa puhutaan menneestä ja tulevasta vuodesta, sekä valitaan seuraavan kauden hallitus. Nyt jos joskus on helppoa tulla tutustumaan Kontrabassoklubin toimintaan!

Tarvitsemme vuosikokoukseen aina jäseniä, jotka eivät ole hallituksessa. Jos sinua on koskaan kiinnostanut se, mitä klubin esiripun takana tapahtuu, tai haluaisit vaikkapa ehdottaa parannuksia (tai jotakin ihan uutta) klubin toimintaan, Kontra-C -lehteen tai muuhun, nyt on paras aika tulla moikkaamaan hallitusta ja vaihtamaan bassokuulumisia.

Toivottavasti näemme vuosikokouksessa!

Terveisin,Kontrabassoklubin hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.