Kontrabassoklubin edustajat vierailivat SJO-vuorovaikutuspäivillä 10.-11.2.2024

Fanni Hoppari ja Marja-Helena Ojanperä esittelivät Suomen kontrabassoklubi ry:n toimintaa Suomen Jousisoitinopettajat ry:n vuorovaikutuspäivillä sunnuntai-iltapäivän ”Yhteistyö on voimaa!”-osuudessa. Kaikille yhteisen ohjelman lisäksi kontrabasisteille oli järjestetty tapahtumaan myös omaa ohjelmaa. Lauantaina tutustuttiin Ihmon ryhmäopetukseen Tarja Nybergin kontrabassoluokassa ja Tarja Nyberg edusti myös uuden opetussuunnitelmaan keskittyvässä paneelikeskustelussa. Sunnuntaina pääsimme seuraamaan Panu Pärssisen mestarikurssia. Tapahtuma huipentui Tarjan ja Marja-Helenan oppilaista koostuvan kontrabassoyhtyeen esitykseen yhdessä Panun kanssa.Tulevaisuudessa aiomme syventää yhteistyötä SJO:n kanssa ja toivottavasti näemme mahdollisimman paljon kontrabasso-opettajia ensi vuoden vuorovaikutuspäivillä Kotkassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.