SKR-apurahoja Suomen kontrabassoklubi ry:lle

Suomen Kulttuurirahaston keskusrahastolta apuraha Nuorten Kansallisen Kontrabassokilpailun järjestämiseen

Suomen kontrabassoklubi ry on saanut Suomen Kulttuurirahaston keskusrahastolta apurahan Nuorten Kansallisen Kontrabassokilpailun järjestämiseen. Suuret kiitokset SKR:lle tapahtumamme mahdollistamisesta! Seuraava Nuorten Kansallinen Kontrabassokilpailu järjestetään Lapualla 5.-6.4.2025. Tiedotamme asiasta pian lisää.

Bassopartiotapahtumalle apurahaa maakuntarahastoista

Bassopartio-toiminta saa jatkoa, sillä saimme keväällä apurahan kahdesta eri maakuntarahastosta: Pirkanmaan rahastosta sekä Satakunnan rahastosta. Suuret kiitokset SKR:lle toimintamme tukemisesta. Seuraava Bassopartio järjestetään Tampereella 16.-17.11.2024 selvitämme ajankohtaa, jolloin tapahtuma järjestetään Porissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.