Aapo Juutilaisen mestarikurssi 15-18.6.2020

Suomen Kontrabassoklubi ry. järjestää kontrabassokurssin Keski-Helsingin musiikkiopistolla 15-18.6.2020. Opettajana kurssilla toimii Radion Sinfoniaorkesterin äänenjohtaja ja Sibelius-Akatemian tuntiopettaja Aapo Juutilainen. Kurssiin kuuluu opetusta 3x70min ja viimeisenä päivänä 1×45 min, sekä mahdollisuus esiintyä kurssin päätöskonsertissa. Kurssin hinta on 220€. Kurssi on maksettava ennen kurssin alkua 14.6. mennessä. 

Kurssin ideana on mahdollistaa soittotunnit myös koronakevään aikana lähiopetuksessa mahdollisimman rennossa ilmapiirissä, kuitenkin tarkasti kurssin ajankohdan tautitilannetta ja ohjeistuksia kunnioittaen. Kurssille valitaan max. 6 opiskelijaa. Valinnat tekee kontrabassoklubin hallitus yhteistyössä Aapo Juutilaisen kanssa.

Pianistina kurssilla toimii Elina Saksala. Aivan Sörnäisten metroaseman vieressä sijaitsevalla opistolla tulee olemaan tilaa harjoitella sekä säilyttää soittimia opetuspäivien aikana. Musiikkiopistolla ei ole silloin muuta toimintaa, eikä ei toisaalta myöskään valvojia, jonka takia ikäsuositus kurssille on vähintään 16 vuotta. 

Kontrabassoklubi taltioi osan soittotunneista ja loppukonsertista nähtäväksi kontrabassoklubin jäsenille kurssille osallistuneiden luvalla. 

Lisätietoa sähköpostilla osoitteesta: kontra.c@gmail.com

Hae kurssipaikkaa täyttämällä hakulomake tästä linkistä.
Toimithan pikaisesti, sillä hakuaikaa kurssille on vain keskiviikkoon 3.6. klo 23.00 asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.