Aapo Juutilaisen mestarikurssi 21-24.6.2021

Suomen Kontrabassoklubi ry. järjestää kontrabassokurssin Keski-Helsingin musiikkiopistolla 21-24.6.2021. Opettajana kurssilla toimii Radion Sinfoniaorkesterin äänenjohtaja ja Sibelius-Akatemian tuntiopettaja Aapo Juutilainen. Kurssiin kuuluu opetusta 3x70min ja viimeisenä päivänä 1×45 min, sekä mahdollisuus esiintyä kurssin päätöskonsertissa. Kurssin hinta on 350€. Kurssi on maksettava ennen kurssin alkua 20.6. mennessä. 

Kurssille valitaan max. 6 opiskelijaa. Valinnat tekee kontrabassoklubin hallitus yhteistyössä Aapo Juutilaisen kanssa. Kurssilla noudatetaan ajankohdan vaatimia turvatoimia koronan suhteen.

Pianistina kurssilla toimii Elina Saksala. Aivan Sörnäisten metroaseman vieressä sijaitsevalla opistolla tulee olemaan tilaa harjoitella sekä säilyttää soittimia opetuspäivien aikana. Musiikkiopistolla ei ole silloin muuta toimintaa, eikä ei toisaalta myöskään valvojia, jonka takia ikäsuositus kurssille on vähintään 16 vuotta. 

Lisätietoa sähköpostilla osoitteesta aapo.juutilainen@gmail.com

Hae kurssipaikkaa täyttämällä hakulomake tästä linkistä.
Hakuaika kurssille on su 6.6 klo 23 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.