Suomen Kontrabassoklubi ry:n syyskonsertti sunnuntaina 27.11.2022 klo 12.00, Koskelan kirkko

Tervetuloa Suomen Kontrabassoklubi ry:n Syyskonserttiin sunnuntaina 27.11.2022 klo 12.00 Helsinkiin Koskelan kirkkoon (osoite: Paviljonkikuja 10, Koskelan sairaalan alue, sijaitsee lähempänä Koskelantietä) 

Tapahtumassa esiintyvät NKK2021-kilpailussa palkitut nuoret soittajat sekä muita esiintyjiä. Kontrabassoklubin hallitus järjestää kirpputorin, jossa jokainen voi myydä kontrabassonsoittoon ja musiikkiin liittyvää tavaraa. Klubin hallitus järjestää ilmaisen kahvitarjoilu.

Jos haluat esiintyä tapahtumassa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen kontra.c@gmail.com 13.11.2022 mennessä. Kerrothan viestissäsi esiintyjien nimet, kappaleen säveltäjän ja nimen sekä keston. Pianisti on käytettävissä ja ennen konserttia on mahdollista harjoitella pianistin kanssa.

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.