Bassopartio Mikkelissä maaliskuussa 2023

Suomen Kontrabassoklubi ry järjestää ilmaisen koulutusviikonlopun kontrabassonsoiton harrastajille 18-19.3.2023 Mikkelin musiikkiopistolla.

Bassopartiossa on luvassa soittoa kontrabassoyhtyeellä, tekniikkapajaa, improvisointia, omia soittotunteja ja hauskaa bassomeininkiä! Viikonloppu huipentuu yhteiseen konserttiin, jossa kaikki pääsevät esiintymään. Opettajina toimivat kontrabassopedagogiikan huippuammattilaiset.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki kontrabassonsoiton harrastajat Etelä-Savosta sekä ympäröivistä maakunnista (Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Karjala, Keski-Suomi, Kymeenlaakso ja Päijät-Häme).

Päivät rakentuvat klo 10-17 välille ja tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa helmikuun aikana, mutta toivomme, että laitatte tapahtumamme ylös perheenne basistin kalenteriin jo nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.